lördag 17 oktober 2009

Åbergarnas stora släktträff

Förra veckan var det meningen att vi skulle ha åkt till Uppsala och Stockholm för att hälsa på hos både faster och moster. Faster Johanna blev dock rejält förkyld och vi beslöt att skjuta upp besöket till den här helgen. Då blev ju dock vi förkylda istället. Tyvärr var vi tvungna att spendera torsdagen med att försöka bli friska, den dagen vi egentligen tänkte vara i Stockholm. Därför blev det direkt till Uppsala på fredagen.

Bilturen var en pärs. Albin fick nog efter femton minuter och började panikskrika. När han sedan somnade efter en halvtimme hann han inte sova länge innan ett gupp i vägbanan strax innan Iggesund väckte honom. Sedan satte det igång igen med bara ett avbrott för en halvtimmes sömn. Vädret var tyvärr helt värdelöst så det gick inget vidare att bära runt på honom under pauserna heller. Den nya motorvägen norr om Uppsala hade dock en sövande effekt så där gick det lite bättre i alla fall.

Vi kom fram till Uppsala ungefär en halvtimme efter farmor och farfar kommit fram. Vi gick till deras hotell först eftersom Johanna inte hade slutat jobbet ännu. Det var väldigt länge sedan farmor och farfar träffade Albin så de tyckte nog att han blivit rejält stor! Johanna kom förbi när hon slutade och vi gick då hem till hennes nya, fina lägenhet. Albin somnade i vagnen på vägen utan att ens gnälla eller tugga på nappen. Det var nog så skönt att slippa bilstolen att till och med vagnen var underbar.

Här nedan följer lite bilder från lördagsmys.






Inga kommentarer: