fredag 14 maj 2010

Framsteg

Det har hänt mycket de senaste veckorna. Albin har börjat bli en mycket bestämd herre och hanterar motgångar ganska likt sin pappa, det vill säga med arga utrop. Han har även vid några tillfällen bestämt stampat med foten i golvet.

Albin har börjat prata mycket och lever om rätt bra när han leker. Den senaste veckan har han även gått upp några snäpp i volym. Han har kunnat säga mamma och pappa ganska länge, och nu på sistone märker man att han härmar vad vi säger mer och mer. Han har bland annat sagt "Hej hej" och "katt" ett flertal gånger. Han brukar också kunna säga "bä bä" åt alla djur i böckerna.

Det är inte mycket rast och vila. Albin reser sig mot bord och stolar - eller mot allt möjligt, faktiskt. Som tur är börjar han bli mer och mer stabil när han står upp och han har även börjat ta några vingliga steg efter bordskanten.

Han har nu helt slutat att sova i vagnen och han gillar inte alls när vi promenerar i de lugna kvarteren. Albin vill kunna se bilar som kör förbi, annars blir han otålig och högljudd. Mopeder går också bra.

Inga kommentarer: