lördag 14 augusti 2010

Promenad och ANKA!

Jag och Albin tog en morgonpromenad. Vi bestämde oss efter en liten sväng på stan för att gå upp till Sidsjön och titta på änderna (ANKA!). Änderna låg och sov när vi kom men de var snart vakna efter Albins frenetiska pekande och glada utrop. Han började med att peka ut varje and individuellt, men förstod efter en stund att det helt enkelt var för många av dem. Det var, för att vara uppriktig, en jävla massa änder.

Efter vi hade haft ändernas fulla uppmärksamhet kom en annan barnvagn, med tillhörande unge och mamma och mutade dem med en stor limpa. Änderna lämnade oss i sticket, men Albin kände sig ganska mättad av detta anksafariäventyr så vi gick vidare.

På vägen hem somnade Albin och jag beslöt mig för att fortsätta gå i de tysta motionsspåren vi var i för att han skulle få sova ostört så länge som möjligt. Han sov i 45 minuter vilket gjorde att dagens morgonpromenad hann bli över en mil.

Albins tupplur på 45 minuter blev den enda för dagen och han lyckades otroligt nog hålla sig vaken ända tills halv åtta - utan att någon gång bli gnällig. Efter lunchen åkte vi och tittade på lite färg till Albins framtida rum, men vi kunde inte riktigt bestämma oss.

Inga kommentarer: