lördag 4 september 2010

Några dagar i Uppsala

Vi tog tåget ner till Uppsala eftersom Albin fått tid för återbesök på barnsjukhuset. Nerresan var lagom skojig då Albin fick toknog redan efter tio minuter och absolut ville ner på golvet och krypa/gå. Vi körde med alla tricks i boken för att få honom på andra tankar, inklusive en missionär med psykos i bistrovagnen. Albin tyckte att missionären var ett trevligt inslag på resan och gav henne rabattkuponger från mammas börs.
Vi installerade oss hos faster Johanna och fick även besök av farmor och farfar.

På sjukhuset fick vi träffa överläkaren som hade utfört operationen. Hon blev positivt överraskad över sitt jobb och gav Albin med beröm godkänt. Som det ser ut nu behövs det inga mer operationer, men han kommer att kallas till undersökningar några fler gånger. Ett underbart besked!
Vi firade beskedet med att titta på ankor.
Hos faster Johanna körde Albin nästan slut på faster och farföräldrar med sitt tempo. Vi lyckades fånga ett ovanligt ögonblick av fåtöljmys på bild.


Vi tog också en tur till lekplatsen där Albin gungade, kollade på alla potentiella kompisar och lånade en boll.
Inför hemresan hade Albin fått två nya böcker av farmor och farfar. Albin tyckte att de var toppenbra och tågresan hem gick näst intill helt smärtfritt!

Inga kommentarer: