torsdag 17 september 2009

Kvällsdopp och mer framsteg

Sömn har varit dagens tema. Mamma, som den hurtbulle hon är, ville minsann träna idag också. Vi pojkar fick då roa oss själva i en timme. Det gick bra i ungefär en kvart, sedan började Albin skrika och jag hade redan spelat ut alla mina trumfkort. Inte ens spellistan och min egenkomponerade fyrtaktsvals verkade fungera. Men då kom den oväntade vändningen; Albin upptäckte hur oerhört spännande taklampan är och låg och tittade på den medan jag gungade honom fram och tillbaka. Efter bara någon minut var han helt däckad och låg sedan och sov ända tills mamma kom hem.

Senare under dagen somnade han än en gång i min famn och modig som jag är testade jag om jag inte kunde lägga ner honom i sängen. Det brukar aldrig gå eftersom hans sova ensam-alarm alltid sätter i gång. Men av någon anledning accepterade han det idag. När jag lade ner honom tittade han upp lite men somnade genast om och sov sedan en halvtimme till. Stora framsteg minsann hos en kille som inte alls gillar att sova utan att någon håller i honom.

På kvällen blev det ett mysigt bad med små skrattattacker när mamma skrubbade lite på kittliga fötter.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag ser att Albin redan gör reklam. Nu för Libero som jag tror betyder nåt i stil med "frihet". Är det inte lite motsägelsefullt? Frihet är väl utan blöja?
Farfar

Andreas sa...

Så länge reklampengarna kommer in på kontot ska man inte ifrågasätta någonting. Så fungerar kapitalismen. :)