torsdag 31 december 2009

Nyårsafton!

Så var det då dags. Sista dagen på det lysande året 2009, och dags för 2010. Finkläderna på, leksaker nedpackade i en påse, Albin nedpackad i en bilstol, babysitter och vagnsinsats medtagen och sedan in med allt i bilen. Det är då man kommer ihåg att bakluckan på bilen fortfarande inte går att öppna på grund av ett centimetertjockt istäcke. Framsätet är ju dock ledigt så där gick det att trycka in en hel del prylar.




Nyårsafton blev en trevlig kväll hos Sandra, Magnus och Maya. Maya for runt som ett yrväder, gav Albin leksaker och tyckte att han skulle sluta att tramsa sig när han bara låg på en filt och inte hängde med henne när hon sprang runt. "Kom! Handen!" sa hon uppmanande och försökte dra upp honom. Och som ni ser av följande bilder var det en riktig partykväll och Albin har redan kalasat bort sina byxor.





Maya visade oss även sitt fina rum, men kanske framförallt sina imponerande dancemoves till Miss Li. Familjen Åberg fick sig en uppvisning de sent ska glömma.

Albin ville givetvis inte sova, så efter en väldigt kort powernap på tjugo minuter så var han med på tolvslaget och kikade ut genom fönstret på alla fyrverkerier. Han passade även på att dansa lite rave till den helt omotiverade technomusiken som följde "Ring, klocka, ring"-talet. Eller så var det bara jag som dansade och Albin hade inget val. Pommacen skrotade mitt omdöme totalt - det är en farlig dryck.



00:19 2010 - Gott Nytt År! (där bjuder vi på lite versaler till farmor)

1 kommentar:

Mary sa...

Vilken snygging i väst!