onsdag 13 januari 2010

Matvrak

Albin älskar att äta. Tyvärr för honom så har ju starten mest bestått av små smakportioner för att vänja hans lilla mage. Albin vill ju äta mycket mer och blir jättearg och ledsen när det är slut. Hittills har han fått äta potatis, majs, palsternacka, morötter och gröt (både fruktgröt och "naturell" havregröt). Allt går ner utan några som helst problem.

Nu får man också passa sig lite, upptäckte vi igår. Jag hade tagit fram lite glass, i en ungefär likadan skål som Albin numera får sin mat ur och satte mig bredvid Sofie och Albin i soffan. Det skulle jag inte ha gjort. Albin såg skålen, blev överlycklig och sprattlade ivrigt med sina små ben. Men sedan började ju pappa äta i stället och då blev det givetvis katastrof! Stortjut och tårar och en elak pappa som fick sätta sig själv i köket och äta glass i stället.

Vi bjuder här nere på en film då Albin minsann äntligen får äta en hel stor portion gröt, fint ackompanjerad av en diskmaskin. Den här filmen är inte bland de mest spännande som någonsin producerats så den kanske mest är till för de mest fanatiska fansen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hardcorefansen gillar!

/faster j