torsdag 9 juli 2009

Keeping busy

Vissa dagar händer det mer på än andra dagar. Onsdagen var en sådan dag med en hel del inbokat. En bit efter lunch kom Louella, Patrik, Malte, Annelie och Emelie på besök. Förutom att ha med sig glatt humör hade de också med gofika och presenter. Inte illa alls! Albin visade upp sig från sin näst intill bästa sida och bestämde sig för att vara vaken en stund utan att vare sig äta eller skrika.

Efter besöket satte vi oss i bilen och åkte ner till barnavårdscentralen. Där visade det sig att Albin nu hade passerat 3 kilo och för första gången alltså vägde mer än när han föddes. Han var dessutom 50 centimer lång, det vill säga fyra centimer längre än vid mätningen på BB. Barnmorskan tyckte väl att det var en ökning i det mesta laget och gissade att han kanske inte var helt utsträckt vid första mätningen. Han hade ju trots allt spenderat några veckor i pikstil i magen.

Efter BVC var det en liten snabbmiddag för sedan kom Kattie, Nenne, Adrian, Linnea och Sofies Mormor på besök. Ännu mer trevligt sällskap, med andra ord.

// Andreas

Inga kommentarer: